Nopea ja helppo käyttöönotto

Kontti on maa-, meri- ja ilmateitse liikuteltava. Kontti on käyttövalmis alle 10 minuutissa siitä kun se lasketaan käyttöpaikalle.

Luit aivan oikein. Alle 10 minuuttia! Markkinoiden ainoa treenikontti, jonka patentoitu liukukisko­menetelmä mahdollistaa rekkien ja varusteiden sijainnin kokonaan kontin sisäpuolelle. Tämän ansiosta kontti on käyttövalmis alle 10 minuutissa siitä kun se lasketaan käyttö­paikalleen ja valmis vastaanottamaan yli 20 hengen treeniryhmän.

Kontti sopii erinomaisesti näin myös erilaisiin tapahtumiin sekä vuokrattavaksi esimerkiksi yrityksille erilaisten komennusten ajaksi. 

Kontti täyttää suljettuna kaikki standarnit niin maa-, meri- kuin ilmateitse tehtäviin kuljetuksiin. Kontin sisällä olevat varustetelineet on suunniteltu siten, että kaikki varusteet pysyvät turvallisesti paikallaan kuljetuksen ajan. 

Kaupungin sisällä tapahtuva kuljetus onnistuu kätevästi nosturiautolla (4-ovea aukeava malli) tai koukkuautolla (3-ovea aukeava malli). Esimerkiksi Turun sisällä tapahtuva siirto maksaa keskimäärin noin 200 euroa. 

Henkilökohtaisen esittelyn voit sopia soittamalla Petri Huuhkalle 0407171941

CARGOFIT TREENIKONTTI LÖYTYI 2021 KAUDEN AJAN TURUN TELAKKA­RANNASTA